reflexoterapie cluj-napoca

Reflexoterapie

Reflexoterapia este tehnica de tratare a zonelor reflexogene ale corpului...
drenaj cluj-napoca

Masaj

Masajul poate fi considerat o arta si o stiinta a vindecarii prin atingere...
pranananadi

Tehnici energetice

Se pot trata mai multe boli prin aceasta tehnica: migrene, probleme tiroidiene, inflamatii...

Testimoniale

In afara de un tratament care s-a finalizat cu un rezultat incredibil de bun, am beneficiat de incurajare, intelegre, indrumari in momentele de destindere.”(S.H.)
Va multumesc din suflet, aveti o mana de aur si un suflet pe masura … recomand tuturor reflexoterapia si in special facuta de doamana Erdei Maria”(N.A.)

Servicii oferite


Serviciile pe care le oferim, toate tehnicile, metodele, terapiile, au la baza legatura stransa ce exista intre corpul fizic – minte – spirit, si principiul energiei, a fortei vitale care "curge" prin corp, si care in – cazul bolii – este blocata, dand nastere unor dizarmonii in structura fizica. Principala sarcina a acestor tehnici, metode, terapii, este eliminarea blocajului si restabilirea fluxului de energie care tranziteaza corpul. Se poate vorbi despre o vindecare adevarata doar daca tratam fiinta in totalitatea ei, pe toate cele trei planuri: corp fizic – minte – spirit, adica holistic.


Strategiile de influentare a energiei pacientului, sunt diferite de la o metoda la alta. Insa, toate folosesc principiile medicine energetice, optimizand capacitatile naturale ale corpului uman de a se vindeca si de a ramane sanatos, revigorand un trup obosit, revitalizand o minte epuizata, impulsionand un spirit inert. Cu ajutorul medicinei energetice pacientul isi va putea vindeca stresul, va reduce anxietatea si va fi ferit de numeroase boli.


Referindu-se la problemele de sanatate, unele dintre cele mai mari minti ale lumii stiintifice ale timpurilor noastre, au sustinut ca originea tuturor problemelor de sanatate si a starilor de rau este o blocare a energiilor din organism.


Ei au mai spus si ca va veni un moment in care vom gasi modalitatea de a rezolva problema de energie care sta la baza celei de sanatate, si atunci tot ce este legat de sanatate se va schimba pentru totdeauna.


Iata cateva exemple :


  -  Albert Einstein: "Toata materia este energie"


  -  Semyon D.Kirlian: "Toate organismele vii emit energie"


  -  Prof. Dr. Harold Burr (Universitatea Yale): "Totul incepe cu campul energetic"


  -  Prof. Murray Gell-Mann ( Premiul Nobel- 1969- Universitatea Stanford): "Chimia corpului este guvernata de campuri cuantice"


  -  George Crile Sr, medic, fondatorul Clinicii Cleveland: "Bolile trebuie diagnosticate si prevenite prin intermediul evaluarii campului energetic"


  -  Albert Szent-Gyorgy, medic, Premiul Nobel – 1937 –: "A trata omul fara a tine seama de notiunea de energie, inseamna a trata materie moarta"


  -  Prof. William Tiller, Universitatea Stanford: "Medicina viitorului se va baza pe controlul enegiei organismului".


Toate problemele noastre de sanatate isi au originea intr-o frecventa energetica distructiva. In general, daca vrem sa ajungem la radacina unei problemei de sanatate, indiferent de simptom sau boala, trebuie s-o facem cu ajutorul energiei, pentru ca energia este sursa. Toate bolile si indispozitiile sunt provocate de un deficit energetic la nivel celular.


Pe de alta parte, stresul este si el, provocat de un deficit de energie.


Dr. Bruce Lipton, a aratat intr-un studiu facut public in 1998, rezultatele cercetarilor realizate la Facultatea de Medicina a Universitatii Stanford si arata pe baza lucrarilor sale de laborator, ca peste 95% din boli isi au originea in stres. Alte studii, provenite de la Clinica Mayo, Universitatea Vanderbilt, Centrul Yale, Facultatea de Medicina Harvard, si altele sustin ca sursa de imbolnavire este stresul. Cum se manifesta stresul in organism? Prin ceea ce numim simptome sau boala. Primele lucruri pe care le anihileaza stresul sunt vindecarea si sistemul imunitar.


Masuram stresul prin detectarea frecventelor energetice distructive. Cand au disparut acestea, s-a dus si stresul. Cercetarile de la Stanford si de la Institutul HearthMath din California arata ca, daca se inlatura stresul, chiar si problemele genetice se pot vindeca.


Dar, care este cauza stresului in organism? Este memoria celulara. Adica memoria stocata in celulele noasre. Memoria celulara rezoneaza cu frecventele energiei distructive si produce stres in organism. Pana nu demult stiinta a considerat ca memoria este depozitata in creier.


In prezent multi oameni de stiinta sunt convinsi ca memoria se afla depozitata in celule, in intregul organism nu intr-un anumit loc. Facultatea de Medicina a Universitatii Southwestern a publicat un studiu de referinta in 2004, in care se spunea ca mecanismul de control al vindecarii s-ar putea gasi in memoria celulelor organismului.


Dr. Bruce Lipton, afirma ca "indicatia gresita" este aceea privind intrarea celulei in "modul" stres cand nu ar trebui, iar convingerile gresite sunt cele care declanseaza reactia organismului la stres. O convingere gresita este o credinta in ceva neadevarat sau intelegerea gresita a adevarului. Aceste convingeri gresite sunt "ingropate" in memoria celulara, care alcatuieste, impreuna cu centrii de control din creier, mintea noastra constienta si inconstienta.


Concluzia unor cercetari publicata in Dallas Morning News, ne spune ca orice boala considerata incurabila ar putea fi vindecata daca s-ar gasi modalitatea de a vindeca memoria celulara.


Dr. John Sarno, profesor la facultatea de Medicina din New York, confirma prin cercetarile sale, ca durerile cronice la adulti si problemele cronice de sanatate sunt rezultatul reprimarii amintirilor celulare distructive. Procesul de reprimare creeaza o stare de stres continuu. Conditia vindecarii o reprezinta vindecarea amintirilor din care provine stresul.


Amintirile sunt stocate in celulele noastre, conform ultimelor cercetari, sub forma de energie, iar amintirea propriu zisa este o imagine. Dr. Pierce Howard sustine acest lucru, si el mai spune ca amintirile revin in minte tot sub forma de imagini. Capacitatea de a "afisa" imagini in mintea noastra si de a le ordona, se numeste gandire. Dr. Rich Glenn sustine ca vindecarea unei imagini distructive creeaza un efect vindecator permanent in organism. Asadar, pentru a ne vindeca trebuie sa vindecam stresul, iar pentru a vindeca stresul trebuie sa vindecam amintirile.


Conluzionand, exista o singura cauza a bolilor si a starilor de rau, iar aceasta este stresul. Toate problemele deriva din dezechilibrul energetic. Daca vindecam problema de energie, vindecam orice problema cu care ne confruntam in viata. Exista sisteme de vindecare ce tin de fizica cuantic (energetice). Problemele sufletesti (denumite in diferite feluri: incostient, subcontient, sau mai nou memorie celulara de catre stiinta moderna) sunt mecanismul de control al sanatatii. Ele pot transmite frecvente energetice distructive, creand stres. Tehnicile, metodele de vindecare energetice, vindeca amintirile celulare distructive, dupa cum o demostreaza vindecarea sentimentelor, convingerilor, atitudinilor si gandurilor distructive unor persoane care dovedesc acest lucru.


Cum se leaga toate acestea? Iata cum: problemele sufletesti duc la aparitia frecventelor energetice distructive. Frecventele energetice distructive, creeaza stres. Stresul este unica sursa a tuturor problemelor de natura fizica si emotionala. Asadar, daca putem vindeca problemele sufletesti (emotionale), putem vindeca aproape orice problema din viata noastra.


Prin diversitatea serviciilor pe care le punem la dispozitia pacientilor, ne straduim sa le acoperim toate nevoile. Atat cele ale corpului fizic, cat si cele ale mintii dar si cele emotionale.Oferim :


  -  tehnici menite sa linisteasca si sa relaxeze corpul si mintea: reflexoterapie, drenaj limfatic, detoxifiere, masaj Raindrop Technique, procese de corp Access.


  -  terapii de echilibrare energetica: Access Consciousness Bars, Access Energetic Facelift, Facial Harmony, Aromaterapie cu Uleiuri Esentiale Terapeutice, Raindrop Technique, Bowen


  -  metode de echilibrare emotionala cu ajutorul Aromaterapiei, consiliere si terapie precum Coaching NLP prin metoda Resonanz, si altele


  -  cursuri, seminarii, ateliereUN FILMULET SCURT DESPRE MASAJUL TERAPEUTIC CU MIERE:

La sectiunea „Informatii” gasiti toate amanuntele referitoare la metode si tehnici.

prana.com.ro